Munkafolyamatunk lépésről lépésre

A tervezés és fejlesztés során megfelelő szakmai és technikai hozzáértéssel valamint kreativitással kiszolgáljuk igényeit és elvezetjük a megfelelő megoldásokhoz. 
Teljeskörű szolgáltatást nyújtó webügynökségként ügyfeleinkről hosszabbtávon is gondoskodunk, weboldalak folyamatos menedzsmentjét vállaljuk.

 

Grafikai tervezés

A grafikai terv építőkövei a logó, a színek, a tipográfia, a grafikai elemek, a képek és a tonalitás

Tovább

Tervezés & UI/UX

Áttekinthető, felhasználóbarát, modern és elegáns webdizájn létrehozásában segítünk

Tovább

Webfejlesztés

A webfejlesztés nekünk a biztonság és a legújabb technológiák kombinációját jelenti.

Tovább

Bővítés és karbantartás

Az általunk fejlesztett weboldalakat szinte korlátok nélkül, illetve az általunk karbantartott webhelyeket azok lehetőségeit és korlátait ismerve, igény szerint továbbfejlesztjük és bővítjük.

Tovább

 

 

Vizuális tervezés, webdesign és webfejlesztés

 

Azon gondolkodik, hogy ideje új weboldalt készíteni vállalkozása számára? Esetleg jelenlegi webhelyét frissíteni vagy optimalizálni szeretné? Mi, a WebCodingnál számos megoldást kínálunk grafikai tervezés, webdesign és webfejlesztés terén. Nem számít, hogy kicsi vagy nagy tervei vannak webhelyével kapcsolatban, mi mindent megteszünk, hogy kielégítsük igényeit.

Elsőként szükséges egy grafikai terv elkészítése a vállalat számára. Ennek az az oka, hogy az Ön által választott grafikus profilon alapul számos fejlesztési döntés, melyeket a weboldallal való munka előtt szükséges tisztázni.

 

 

Ha a stílusszabályokat rögzítettük és a márkaidentitás is a helyére került, ideje megnézni, hogyan néz ki oldala a weben. Ez a funkcionalitás, a felhasználóbarátság, a kommunikáció és a látványtervezés megfelelő egyensúlyának eléréséről szól, hogy az oldal odavonza a célcsoportot. Mi vagyunk az Ön Webügynöksége, amely biztosítja, hogy a webdesign mögött meghúzódó stratégia néhány kattintással vásárlókká változtassa a látogatókat.

Amikor a webhely a fejlesztés után készen áll és élesítésre kerül, a munka nem feltétlenül áll meg itt. Hosszútávú gondoskodásunk azt jelenti, hogy a webhelye kezelését és karbantartását vállaljuk, hogy az biztonságos és naprakész maradjon.

 

 

 Olvasson bele, hogyan vélekednek rólunk ügyfeleink! 

 Lépjen kapcsolatba velünk még ma!